Sofia Autio

www.sofiaautio.com

laulu, saksofoni, kitara
Olohuoneessasi 2017
24h kaupunkikiertue 2018
Pirkanmaan joulukiertue 2018
Turun saaristokiertue 2019
Pihallasi 2020


Autioituneiden perustajajäsen Sofia on monipuolinen muusikko, joka nähdään kiertueilla laulumikin lisäksi myös saksofoni kädessä. Hän keikkailee ahkerasti erilaisissa kokoonpanoissa joista kiireisimmäksi tekee Ressu Redford. Ressun keikoilta hänet bongaa laulamassa sekä soittamassa saksofonia ja kitaraa.
Sofia valmistui Turun konservatoriosta 2016 ja on sittemmin tienannut leipänsä keikkamuusikkona ja tehnyt omaa musiikkia. Hän on ponteva ja ahkera työntekijä mutta silti kaikkea muuta kuin tylsää seuraa! Vapaa-ajallaan Sofian voi löytää urheilemasta, kuvailemasta tai tekemässä macrame-taideteoksia.

Kati Hatakka
laulu, viulu, piano

Olohuoneessasi 2017
24h kaupunkikiertue 2018
Pirkanmaan joulukiertue 2018
Turun saaristokiertue 2019
Pihallasi 2020


Autioituneissa alusta alkaen mukana ollut Kati on toinen yhtyeen päälaulajista, ja on soittanut kiertueilla myös alttoviulua ja pianoa. Työkseen Kati hurmaa väkeä Musta kauris- ja KasKasKas -yhtyeiden solistina, ja talviaikaan myös opettaa laulua ja pianonsoittoa. Katin sydäntä lähinnä on kansanmusiikki, mutta cover-keikoilla hän nauttii erilaisten genrejen kanssa leikittelystä.
Ammatinvalinta ei ole aina ollut Katille selkeä juttu. Monista kiinnostuksen kohteistaan huolimatta hän kuitenkin lopulta päätyi opiskelemaan musiikkiteknologiaa Turun konservatorioon, ja sen jälkeen polku on pikkuhiljaa avautunut edessäpäin. Konservatorion jälkeen Kati on opiskellut mm. musiikkitiedettä ja Estill-laulumallia. Omien biisien tekeminen on ollut hänelle aina tärkeää, ja kynästä onkin purkautunut niin kansanmusiikkia, poppia kuin elokuvamusiikkiakin. Pohjaton uteliaisuus maailmaa kohtaan näkyy kuitenkin edelleen Katin harrastuksissa, jotka vaihtelevat monenlaisista käsitöistä parkouriin ja kieltenopiskeluun.
Ida Penttinen
piano, laulu

Turun saaristokiertue 2019
Pihallasi 2020


Kesän 2019 Turun Saaristokiertueelle Autioituneiden mukaan tarttui Ida, joka soittaa kiertueilla pääasiallisesti pianoa. Autioituneiden ulkopuolella Ida soittaa Musta kauris- ja KasKasKas -yhtyeissä Katin ja Sampan kanssa. Keikkamuusikon töissä onkin kulunut jo useampi vuosi. Keikkahommissa Ida on hyvää seuraa, sillä hän on aina sanavalmis, ja löytää huumoria monenlaisista asioista.
Taivassalosta lähtöisin oleva Ida on koulutukseltaan biologi, ja suuri osa päivistä sujuu pikkulintujen siipiä mittaillessa tai kotkan jätöksiä tonkiessa. Yksi hänen suurimmista intohimoistaan ovat kamppailulajit, joten turvallisuutemme kiertueilla on täydellisen taattu!
Samuli "Samppa" Laine
kitara

Turun saaristokiertue 2019
Pihallasi 2020


Samppa eli Samuli on toiminut Autioituneiden kitaristina kesästä 2019 lähtien. Samppaa on kiittäminen The Missed Issues -yhtyeen perustamisesta 10 vuotta aiemmin, minkä seurauksena hän, Ida ja Kati päätyivät alun perin soittamaan yhdessä. Viime vuodet hän on soittanut pääasiallisesti Musta kauris- ja KasKasKas -yhtyeissä. Bänditoiminnan lisäksi Samppa on toiminut monenlaisissa tuotannollisissa töissä Turun alueella mm. Turku Rock Academylla ja Sibeliusmuseossa.
Samppa on valmistunut kulttuurituottajaksi ja valtiotieteiden maisteriksi. Vapaa-aikanaan hän tuulettuu juoksemalla polkuja kilometritolkulla. Bändikaverina Samppa on huomaavainen ja huolehtiva sekä ehtymätön tiedonlähde, sillä nippelitieto tuntuu jäävän hänen päähänsä lähtemättömästi.
www.autioituneet.fi
autioituneet@gmail.com